Terug naar Group sessions

HET PAD VAN LIEFDE, VERTROUWEN EN KRACHT

 

Deze opleiding brengt je in contact met je ware zelf. Je werkt aan zelfrealisatie en communicatie vanuit je hart. Je integreert je ziel met lichaam en geest. Je visie op het leven wordt helder en je weet dit om te zetten in je levenswerk.

Je maakt deze reis samen met gelijkgestemden, allemaal zijn we meester en leerling van het leven. Jij bent een bron van inspiratie en een spiegel voor jezelf en anderen. Je bent op aarde met een opdracht en het is nu tijd dat jij deze opdracht gaat leven. Omdat je elkaars proces ziet kun je elkaar steun en begrip geven, wat je helpt om dieper te ontdekken wat er speelt. En je ziet dat je niet alleen bent in die reis naar zelfrealisatie en de uitdagingen die je onderweg tegenkomt.

In deze opleiding leer je op een andere manier voelen en communiceren. Je leert te luisteren naar je eigen signalen. Je leert dat de antwoorden in jezelf liggen en dat je dus alle antwoorden hebt. Je leert communiceren met je eigen lichaam, je hogere zelf en je verbindt je met de bron.

 Je hoort, ziet en voelt jezelf, positief en negatief. Je geeft en ontvangt wat je nodig hebt van jezelf en anderen. Hierdoor transformeert de pijn snel, voel je je gezien, gehoord en gevoeld. De kracht van samen is zo helend, dat oude pijn verdwijnt en liefde en vertrouwen verschijnt. Met een open hart en een open mind, leer je de schoonheid van het leven weer te ervaren.

We creëren een veilige, liefdevolle ruimte waar jij volledig in aandacht en bewustzijn kunt horen, voelen en zien wat er is, vanuit verleden en heden.

 

De opleiding Spiritueel Meesterschap bestaat uit 3 niveaus:

De bedoeling is dat je instapt in Awakening. Mocht je al AWARE zijn, dan bepalen we samen welke groep het beste bij jou past.

 _____________________________________

Awakening: de leerling

Je wilt verandering, je wilt het anders gaan doen, je weet dat er meer is. Ik ben je spiegel, druk op de rode knoppen, waardoor jij inzicht krijgt in je gedachten en gedrag. Je deelt jouw verhalen en ontdekt wat illusie is en wat waarheid. Je komt los van oude emoties, gedragspatronen en gedachten. Je leert wat gevoelens als angst, boosheid, verdriet en blijdschapje te vertellen hebben. Er is ruimte en aandacht voor jou, jij bent belangrijk. Jij leert dat als jij je gedachten verandert, je de controle krijgt die je zoekt.

Duur van het programma:
8 sessies verdeeld over 4 maanden. 

De sessies zijn steeds 2 achtereenvolgende dagen van 13:00 – 17:30, op een locatie in het midden van het land.

€ 755,- inclusief btw
(in termijn betalen mogelijk)

__________________________________________________

Awareness: de leider

Je wilt leven vanuit je hart. Je wilt meer harmonie, balans en zelfliefde. Je bent je bewust van het verschil tussen je ego en je hart en wilt uitdragen wat je van binnen voelt. Je weet dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Je begint te snappen hoe dat werkt. Je voelt en ervaart het onderscheid de illusie en de waarheid. Ik leer je de verzachting die je zoekt toe te passen. Je creëert nieuwe gedachten en gedrag. Je leert te leven en te spreken vanuit je hart. Je reinigt je lichaam en geest met yoga, meditatie, voeding, mantra’s, lichaams- en stemexpressie. Je ervaart compassie, zelfliefde en rust.

Duur van het programma:
18 sessies verdeeld over 12 maanden

De sessies zijn steeds 2 achtereenvolgende dagen van 10.00 -17.30 

Donderdag en vrijdag met lunch
Inclusief retraite van 1 week (€750,-)

€2950,- inclusief btw

(in termijnen betalen mogelijk)

_______________________________________________________

Ascension: de meester

Je verlangt ernaar een te zijn met je hogere zelf, het goddelijke bewustzijn, je ware ik (het universele bewustzijn of het eenheidsbewustzijn). Je verlangt er naar gevoelens van gelukzaligheid, eenheid, liefde, diepe verbindingen en vrede te voelen in je natuurlijke staat van zijn. Je wilt dienstbaar zijn, je levensmissie leven en helpen bouwen aan een nieuwe aarde. Je bent de meester van je ego; je hart en je ziel integreren in je lichaam. Je creëert je eigen leven en herkent de levenslessen of signalen die je gegeven worden. Je weet dat je lichaam het voertuig is van je ziel en je leeft en beweegt gezond en soepel. Je bent bewust van je leefstijl, voeding, de relaties om je heen en je hebt een diepe intieme verbinding met jezelf en je geliefden. Je bent een bron van inspiratie, voelt je verbonden en vrij. 

 Duur van het programma:

18 sessies verdeeld over 1,5 jaar

De sessies zijn steeds 2 achtereenvolgende dagen van 10.00 -17.30
Donderdag en vrijdag inclusief lunch

€2250,- inclusief btw.

(in termijnen betalen mogelijk)

Exclusief retraite van 3 weken met 10 dagen pancha karma


Terug naar Group sessions