Terug naar Individual sessions

Qhht recensies

 
Marianne

Hoe heb jij de sessie ervaren? 

Ik heb de sessie als zeer prettig, je ligt lekker in bed en kan je helemaal concentreren op wat je ziet.

Zijn er dingen die je kort wil toelichten over je QHHT reis?
 

Ja, deze sessie liet mij zien, dat ik wel een grote onderneming kan sturen en regelen, terwijl ik had gedacht dat niet te kunnen. In deze sessie was ik een hoge officier in een Romeins leger. Ik kreeg een onderscheiding. Nu, dat was een verassing. Ik een onderscheiding voor iets wat ik goed had gedaan!Dit geeft mij zelfvertrouwen in mijn huidige leven.

Hoe heb je mij als begeleider ervaren?

Ik heb jouw begeleiding als zeer professioneel ervaren, ik voel me veilig bij jou.

 
Omschrijf mij in 2 of 3 woorden?

Je bent een sterke vrouw, zeer daadkrachtig. Een geboren leider met zeer veel potentieel.

Wat heb je er aan gehad?

Ik heb er zeker wat aan gehad, ik ben rustiger geworden.

Welke resultaten heb je bereikt.

Het resultaat is nog niet helemaal duidelijk, ik kom nog een keer voor de verdieping. De resultaten op korte termijn, ik heb gezien dat ik een heel leger kan aansturen, waarom een centrum niet.
 

Kan je de sessie aanbevelen?

Ik zou graag een behandeling bij jou aanbevelen. Je bent zeer professioneel en kundig.

 
Zou je mij aanbevelen als begeleider?

Ik zou jou willen aanbevelen aan een cliënt omdat deze cliënt in uitstekende handen is bij jou. Je bent zeer breed inzetbaar, je bent helderziende, helder ruikende, je weet alles van het menselijk lichaam, je bent een prima Haptonoom. 

 Ik kan geen reden bedenken waarom ik jou niet als begeleider zou aanbevelen.


Brigitte

Eind vorig jaar heb ik een QHHT sessie bij Maneesha gedaan. Ik had geen eerdere ervaringen met QHHT en geen verwachtingen van de sessie, ik was gewoon nieuwsgierig naar wat er zou gebeuren en of ik me voor zoiets zou kunnen openstellen. 

Voorafgaand aan de sessie legde Maneesha heel duidelijk het proces uit, dat vond ik erg prettig, ook de ruimte waarin de sessie werd gegeven was aangenaam.

De sessie heb ik als wonderlijk ervaren, beter dan gedacht kon ik mijn eigen vooroordelen en gedachten laten varen. De sessie heeft mij niet zozeer nieuwe inzichten gegeven, maar het werd wel duidelijk waar ik op dat moment erg mee bezig was. Het voelde voor mij als een soort geleide meditatie, een soort staat waarbij, in mijn geval, door beelden, een verhaal aan mezelf werd verteld.

Maneesha is als begeleider heel ondersteunend in het proces, zonder dat ze daarbij een sturende rol neemt, zo werd het voor mij echt een ervaring van mezelf.

Maneesha is voor mij:

Vertrouwen, liefdevol, rust

De sessie QHHT heb ik als positief ervaren, of het voor iedereen geschikt is, durf ik niet te zeggen, het is en blijft een nogal persoonlijk proces.

 

 Claudia

Twee jaar geleden stapte ik voor het eerst binnen bij Maneesha. Ik kwam voor een haptonomie-sessie en had geen idee wat ik allemaal mee zou gaan maken in het verloop van de jaren. Mijn ervaring is dat het altijd persoonlijk en warm is. Alles wat ze doet, doet ze vanuit de liefde van haar hart en dat maakt dat ik me altijd gezien en gehoord voel. Ik heb verschillende sessies en trainingen met haar als begeleider mogen ervaren en dat was bijzonder en leerzaam. 

Toen Maneesha mij vertelde over de Quantum Healing hypnosis techniek riep ik meteen: "Jaaa, dat wil ik doen!" Het uitgangspunt voor mijn sessie waren mijn migraine-aanvallen. Iets waar ik al jarenlang veelvuldig mee te maken heb. Ik vond het best spannend maar de rust en de warmte waarmee Maneesha me meenam in het proces maakte dat het eigenlijk vanzelf ging. In rap tempo zag ik zoveel levens en oorzaken voorbijkomen van mijn huidige lichamelijke klachten. Het was pittig maar zo verhelderend. Ik heb twee sessies ondergaan en het heeft me veel inzicht gegeven. Niet alleen in het ’verleden’ maar ook in mijn doel hier. Het was heel bijzonder om te ervaren hoe ik over mijn eigen leven kon praten vanuit de tweede persoon. En ik mocht het ook in beeld ervaren, geluk en liefde. Alleen al dat beeld maakte al die heftige en zware levens soort van goed. Die zwaarte laat Maneesha namelijk mooi daar waar het hoort te zijn, in het verleden. En met mijn migraine-aanvallen gaat het beter. Ze zijn er nog, maar minder heftig en minder vaak. Na 2 sessies hebben we samen iets kunnen bereiken wat tal van artsen niet is gelukt. Ik ben daar dankbaar voor! 


Terug naar Individual sessions