Terug naar Maneesha

Maneesha
Spiritueel medium / docent / therapeut 

Het is tijd voor jou.

We staan op de drempel van grote veranderingen in de wereld, in onze samenleving en in onze persoonlijke levens. Veel mensen verlangen naar een bewuste en verbonden samenleving. Ze willen zich (weer) met elkaar verbinden om op zoek te gaan naar de waarheid, naar het echte leven, naar de zin van het bestaan. En hierin mag ik een rol spelen.

Mijn naam is Maneesha Sluyzer. Ik ben opgeleid om mensen te leren over de geest, het lichaam en de ziel en ik doe dat al 17 jaar. Mijn doel is om mensen weer te verbinden met wie ze in essentie zijn. Daarom heb ik een instituut opgericht: het Soul Station, waar ik, samen met zorgvuldig door mij uitgezochte therapeuten, individuele en groepssessies organiseer.

Ik heb inmiddels ervaring opgedaan met de behandeling van veel voorkomende pijn, zoals emotionele pijn, burn-out, depressies, gevoelens van angst en onzekerheid, oververmoeidheid, hoog gevoeligheid, rouw en verlies, PTSS, begeleiding bij het verlies van een kind, begeleiding bij het overwinnen van kanker. Maar ik help ook bij het vinden van de antwoorden op de vraag wat je levensdoel is, ik help bij omgaan met paranormale gaven, ik ondersteun bij zwangerschappen, ik help je als je werk wilt maken van je eigen spirituele groei.

Daarnaast geef ik ook een hele speciale sessie, de Quantum Healing Hypnosis Techniek (QHHT), die vier tot zes uur duurt en die voor de meeste deelnemers een ommekeer in hun leven heeft betekend. Deze ervaring is zo krachtig, zuiver en eerlijk dat je iedereen deze ervaring toewenst. Ik ben je gids op deze mooie en intensieve reis naar binnen. Je zult ervaren dat je bent geboren om te genieten en gelukkig te zijn.

In de afgelopen jaren heb ik vele opleidingen gevolgd en kan daardoor voor iedereen, die bij mij komt maatwerk leveren. Of je nu komt voor één sessie of ervoor kiest om een langduriger programma te volgen, het kan bij mij. Ik gebruik verschillende technieken, zoals reading, healing, energetische massage, haptonomie, yoga en meditatie, automatisch schrift, regressie en de Quantum Healing Hypnosis Techniek. Ik verbind mijn levenservaring en paranormale gaven aan de reguliere en alternatieve geneeswijze. In goed overleg met jou maken we samen een programma. Op mijn website kan je lezen hoe anderen mijn aanpak hebben ervaren.

 

Mijn missie is: Ik breng je thuis en laat je opnieuw geboren worden, zoals je wenst te ZIJN.

 

Mijn tarief voor de verschillende sessies is:

 

60 minuten

75 euro

90 minuten

100 euro

2 uur

150 euro

4-6 uur (QHHT)

195 euro (van 1 augustus 2017 € 250,-)

 

Aarzel niet en maak een afspraak met me. Dat kan telefonisch, per mail of online . Als de kosten voor je te hoog zijn, kijken we of we daar samen uit kunnen komen


Terug naar Maneesha

Wanneer je geïnspireerd bent door een of ander geweldig doel, een buitengewoon project, doorbreken al je gedachten hun beperkingen: je hoofd gaat over grenzen, je bewustzijn breidt zich in iedere richting uit en je bevindt jezelf in een nieuwe, geweldige en prachtige wereld. Slapende krachten, gaven en talenten worden tot leven gewekt en je ontdekt dat je een groter persoon bent, veel groter dan je ooit droomde te zijn. Patanjali