Terug naar Maneesha

Maneesha Sluyzer

Maneesha betekent: zij die verlost is van de beperkingen van de geest.
Ook wel een goddelijke geest genoemd.

Intuitief:
Van kleins af aan ben ik al helder- voelend, ziend en horend. Ik voel energieën en ik heb een radar voor de waarheid. Ik ben een boodschapper en kanaal van het universum en liefde. Ik begeleid jou in het hier en nu en plaatst de angst en pijn terug naar het verleden en naar vorig levens, om zo inzicht te krijgen in dit leven. Jij bent je eigen leraar en hebt alle antwoorden en wijsheid in jezelf. Ik wijs je de weg terug naar jezelf. Het unieke in het werken met mij is, dat ik je terug breng in de communicatie met de stem van je hart, je hogere zelf en hierdoor ontvang jij de antwoorden waar jij naar opzoek bent.

Therapeut:
Ik ben geschoold in het lichaam en de psyche van de mens. Met mijn levenservaring, opleidingen en paranormale gaven verbind ik de reguliere-  met de alternatieve geneeswijze. Als paramedicus heb ik jaren ervaring in revalidatie en herstel met pijnklachten via het lichaam. Als haptotherapeute heb ik jaren ervaring in het werken op mentaal / emotioneel niveau; de geest en het gevoel, dit vanuit het lichaam benaderd, de bezielde lichamelijkheid.

Docent:
Als spiritueel docent combineer ik verschillende tradities, hypnose, haptonomie, yoga, tantra, healing, reading, mediumschap, channeling en divine liefde om je te begeleiden in je gezondheid en je algemene staat van gelukkig zijn.


Praktijk:

In mijn sessies is er ruimte en aandacht voor diepe ervaringen  als pijn, verlies, rouw, afscheid, verlating, afwijzing, angst, scheiding, dood, geboorte en opnieuw beginnen. Ik begeleid mensen in hun zoektocht en overgangsfasen met behulp van rituelen en aandacht. Ik combineer lichaamswerk met gesprekken. Ik werk op vier niveau’s: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ik werk via mijn eigen methode The Embodiment of Divine Love. Het ontwaakt je lichaam, ziel en geest en neemt je mee op het pad van verlichting.

Aurealis:
Via de QHHT sessies kwam ik erachter dat ik al mijn hele leven sterk begeleid word via Aurealis. Zij is mijn hogere zelf. Ze is een engel van kennis en wijsheid uit de 11e dimensie. Via haar en mijn andere familie en vrienden uit het Universum ontvang ik begeleiding en bescherming. Ik werk met hen samen en geef boodschappen door om mijn missie op aarde te verwezenlijken.

Missie:
Mijn missie is om kennis en wijsheid over te brengen van de onzichtbare wereld en de zichbare wereld. Om mensen uit hun hoofd in hun hart te brengen. Om de ziel te integreren in het lichaam en de mens te verbinden met hun eigen essentie en waarheid. Om angst en pijn te veranderen in vertrouwen en liefde en zo de wereld liefdevoller, lichter en mooier te maken.

 

Meer lezen korte Biografie:

Maneesha Sluyzer (1980)

Ik ben geboren en opgevoed in Groningen en weet dat mijn leven nogal beladen was, maar ik heb het karma van mijn familie overwonnen. Als derde generatie, van Tweede Wereldoorlog slachtoffers, overleefden mijn drie grootouders wonder boven wonder de traumatische kampen van Auschwitz en keerden ze terug zonder hun familie. Ik ben opgegroeid met twee dove ouders en een horende zus. Katten behoorden tot de familie en tot op heden ben ik een kattenliefhebber en -eigenaar. Ik kom uit een warm en liefdevolle familie. Het enige probleem was, dat er veel trauma was en iedereen vastzat in zijn eigen geschiedenis en verhaal (illusie).

De school en het schoolsysteem waren niet fijn voor me. Als kind was ik al een waarnemer van energie en entiteiten. Ik las lichaamstaal, spraak en gezichtsuitdrukkingen. Als kind van dove ouders kon ik mijn sensitiviteit erg goed ontwikkelen. Naast mijn vader begreep niemand wie ik was en wat ik kon waarnemen. Dit was eenzaam.

Ik hield van buitenspelen, sport, muziek en ballet. De middelbare school was daarentegen leren, zitten en luisteren. Wanneer een leraar niet was toegewijd, kon ik niet luisteren. Ik was eerlijk en confronteerde de leraren. Met mijn scherpe waarnemingen was ik niet echt geliefd bij veel mensen. Voor mezelf was ik normaal en sprak ik altijd de waarheid, want ik beleefde de wereld op mijn manier. Ik ontving daardoor veel hardheid en afwijzing en ik begon een gevoel van onzekerheid en mislukking te ontwikkelen. Ook moest ik van school af, want ik was blijven zitten. Mijn passie was sport, dus mijn ouders vonden een gepaste opleiding van 4 jaar aan een academie van sport.

In mijn laatste jaar van de opleiding sport (waar ik als hoofdvak jazzdans studeerde), stierf mijn vader plotseling ten gevolge van een ongeluk. Op 19-jarige leeftijd werd mijn warme en veilige familiegevoel hardhandig verstoord en begon mijn pad van pijn, angst, spiritualiteit en waren er slechts herinneringen van wie ik was. Tegen de tijd dat ik 20 was, had ik mijn drie grootvaders, één oma, één beste vriend van mijn vader, mijn vader zelf en de relatie met mijn eerste liefde na vier jaar verloren. Hart pijn, angst en overleving stonden centraal in mijn systeem.

Ik verhuisde naar Utrecht waar ik vier jaar verder studeerde over het menselijk lichaam en hoe het lichaam op de gezondste manier kan bewegen. Daarna begon ik aan een post-hbo, vijf jaar waarin ik de verbinding en wetenschap van aanraking, gevoelens, lichaam en geest bestudeerde. Ik was toen werkzaam als houding- en bewegingstherapeut, dansdocente, choreograaf en personal-fitnesstrainer.

In mijn vierde jaar op de academie voor haptotherapie raakte ik betrokken bij een ernstig ongeluk. Ik had een bijna-doodervaring en opnieuw een mentaal, lichamelijk en emotioneel trauma. Mijn zwager was verschrikkelijk gewond en overleed drie dagen later. Dit ongeluk gebeurde tijdens een festival, waar ik was samen met mijn zus, vrienden en mijn eigen vriend. We hadden toen vier maanden verkering. De relatie was niet sterk genoeg voor deze pijn en hij vertrok.

Na een maand pijnstillers, de begrafenis van mijn zwager en een verhuizing, naar het huis van mijn zus, die ik ondersteunde, begon mijn revalidatie. Ik had een nek-trauma. Met al mijn kennis en gevoeligheid voelde ik me niet thuis in het ziekenhuis. Ik koos voor mijn alternatieve weg met oefeningen, yoga, pilates, de sportschool, rusten, veel alleen zijn, goede vrienden en alternatieve therapeuten. Twee jaar later was ik pijn vrij.

Mijn gevoeligheid werd sterker en mijn radar voor energieën, entiteiten, liefde en de waarheid begonnen zich meer en meer te presenteren. Na mijn studie voor haptotherapie studeerde ik nog voor één jaar de wetenschap van energie en mediumschap. Een helder kanaal van genezende energie en communiceren met de dood was voor mij immers een normale zaak geworden.

Nadat ik in verschillende centra met diverse disciplines gewerkt had, begon ik als freelancer en kon ik samen met een collega een praktijk overnemen. Tevens kon ik een kleine dans-, yoga- en pilatesstudio overnemen. Ondanks dit alles voelde ik me niet compleet en gelukkig. Ik was pijn vrij, maar niet angst vrij.

In 2011 begon mijn reis naar het goddelijke. In Brazilië studeerde ik twee maanden Vinyassa Yoga met David Lurey. De eerste grote hartopening voelde ik al lopend op één van de mooiste stranden in Zuid-Brazilië. Ik reisde nog vier maanden door Indonesië en was twee maanden India. Ik dook steeds dieper in het pad van zelfliefde en zelfgenezing.

Ik ontmoette Uma Inder, die alle lagen en maskers van illusie onthulde en mij dankbaarheid leerde en onvoorwaardelijke liefde liet zien. Gedurende zes weken was ik onder gedompeld in de wetenschap van Ayurveda, Hatha Yoga en Tantra. Uma deelde al haar wijsheid en kennis in een groep met 22 mensen. Na veel reinigen en ondersteuning voelde ik het goddelijke door mijn lichaam en geest stromen. Mijn ziel sprak en ik was één en al een vibrerende energie en ik voelde al mijn Shakti, mijn goddelijkheid. Na een kundalini ontwaking was er geen terugkeer meer. Ik was één met alles wat was en ik ervoer een tijdloosheid en enorme liefde. Deze werkelijkheid sloeg hard in en ik kwam los van alle illusie, pijn, angst en trauma’s uit het verleden. Het was makkelijk om in die setting, in the jungle, elke dag te werken aan meditatie, yoga, gezonde voeding en de groep, om zo open en groots te zijn. Mijn hele reis was ik in trance en dolgelukkig. Ik was in een staat van verlichting. Toen ik moest terugkeren naar het normale leven wilde ik dit vasthouden en deze twee werelden samenbrengen. Dit was niet zo eenvoudig!

Het bekende en het onbekende, de waarheid en illusie.

Op volle kracht en energie startte ik mijn eigen therapeutische yogacentrum in Utrecht. Voor twee jaar had ik een prachtige plek en mijn droomwerk! Ik runde het centrum alleen en vanuit mijn hart. Het was echt fantastisch! Ik en mijn cliënten waren erg blij. Al gauw had ik door dat ik deze twee werelden samen zelf moest invullen. Doordat ik te weinig tijd voor mezelf had, raakte ik moe en gaf veel te veel van mijn energie. Ik ontving weinig en langzaam ging mijn energie achteruit. Ik kon de ballen niet meer in de lucht houden en ik was aan het overleven. De ballen gingen rollen in plaats van dat ze op hun plek kwamen en daarmee kwam een grote financiële diepte. Ik deed stappen achteruit om op te laden en mijn werk te blijven doen. Ik moest een keuze maken, want mijn contract liep af en ik moest tekenen voor drie jaar verlenging. Ik was moe van alles alleen doen en ik moest het centrum sluiten en mijn droom laten gaan. Ik was niet meer gezond en gelukkig. Ik had een zak vol levenslessen, ik bleef doorwerken op een andere plek en ging de diepte in met mezelf. Ik moest weer opnieuw door de illusie (pijn, verlies, rouw, onzekerheid om te groeien, kennis en inzicht te krijgen).

In deze periode (2014) ontmoette ik mijn Twin Flame. Deze ontmoeting gaf mij nieuwe diepe lessen om de onvoorwaardelijke liefde te beheersen. Loskomen van verwachtingen in relaties, plaatjes, oordelen, meningen, verhalen, twijfel en angst. Ik werd uitgenodigd om een ander deel van de spiritualiteit en liefdesrelaties te onderzoeken. De heilige contracten van de ziel. Ik moest leren vertrouwen en de overgave ervaren. Het leven nodigde me uit om te geloven in Destiny en de wet van de aantrekking. Nadat we vier maanden met elkaar waren omgegaan kwam er verwijdering tussen ons en zagen we elkaar niet meer fysiek. De energetische verbinding vanuit Twin Flames begon. Ik voelde hem op afstand en hij mij ook.

Ik had een grote verandering nodig (2016) en verliet mijn huis. Ik had geen geld, geen huis en verbleef bij een royale vriend van me. Ik vertrouwde dat er een goed huis mijn kant op zou komen. Vijf maanden later kreeg ik een eigen huis vlak bij het bos! Ik begon mijn praktijk aan huis en ging me meer op het niveau van de ziel verdiepen. Ik zonderde me af van de buitenwereld en zocht door alle onrust, de rust. Ik ging de stilte in. Ik ging luisteren, dieper en dieper. Ik kreeg zoveel boodschappen en snapte er niets van. Ik moest stoppen met doorgaan en doen. Er werd van me gevraagd om niets te moeten, me niet te richten op anderen, helemaal alleen zijn met mezelf. Ik moest vriendschappen beëindigen waarin ik in oude patronen bleef hangen.

Eind 2016 deed ik een training van Dolores Cannon, de quantum healing hypnosis techniek en begon ik met de ziel van anderen te werken. Ik leerde meer en meer en kon niet meer ontkennen wat ik al mijn hele leven wist. Mijn gidsen en hogere zelf maakten zich kenbaar aan mij. Ik werd sterker en sterker. De herinneringen van mijn eigen heilige contracten werden zichtbaarder en zichtbaarder. Ik moest door me tegenslagen heen werken. Ziek zijn, op bed liggen, slapen, duizeligheid, lucide dromen, de liefde die zich sterker en sterker maakte en mijn hart die volledig open moest. Ik moest in de energie van de onvoorwaardelijke liefde komen en al mijn voorwaardelijkheid uitwerken. Mijn Twin flame bleef op afstand, maar in mijn dromen kwam hij steeds dichterbij. Ik kwam een soul mate tegen die mijn laatste voorwaardelijkheden met mij uitwerkte. Ik kwam in diepere lagen en voelde me compleet beschermd, geliefd en gesteund. Er ontstond een energetische conceptie (2017) met mijn toekomstige zoon, als zielenkind deed hij zijn entree in mijn lichaam. Hij gaf en geeft mij boodschappen door van de plek waar hij is en wil dat ik mensen help met deze kennis.

De maskers en lagen van mijn geest verdwijnen meer en meer en ik realiseer me dat de ziel volledig communiceert op het telepathische niveau. Dieper en dieper ging ik. Mijn hele leven flitste voorbij en het kleine meisje in mij stond altijd al in haar kracht. Door mijn omgeving ben ik me meer en meer gaan aanpassen en kwam ik verder van mijn eigen wijsheid te staan. Het leven gaf me zoveel lessen om door pijn en angst heen te komen. De dood was de genadeslag in mijn leven. Mijn eigen lichamelijke pijn. De moeheid en de tegenslagen keer en keer. Maar er was zoveel moois. Ik overleefde en overwon. Mijn eigen kracht was zo voelbaar en zichtbaar. Mijn liefde voor het leven en voor mensen werd sterker en sterker. Ik heb altijd het geluk gehad dat ik veel liefde en vriendschappen om me heen had. Ik mocht van vele vrienden leren en ontvangen. Genieten en ontdekken. Ik ken vrijheid en ruimte.

 

Mijn leven is van mij en ik creëer het zelf! Wat ik uitzend krijg ik terug. Wauw! Wat een magie! Er is geen angst meer voelbaar, geen pijn. Het zijn situaties die ik volledig zie aankomen en ook kan opvangen. Ik heb compassie en snap het gedrag en het onvermogen van de ander. Ik heb niemand nodig om compleet te zijn. Ik sta volledig in mijn eigen kracht. Onoverwinnelijk en zo sterk als een paard. Ik dacht altijd dat dit niet kon! Maar het bestaat en ik wil nu anderen inspireren! Gelukkig en gezond zijn bestaat als je dieper en dieper durft te gaan. En de gouden sleutel is……..delen en samen. Je kan het niet alleen. Ik kon dit niet alleen. Ik had zoveel hulp en steun. Zichtbaar en onzichtbaar. Dus een diepe buiging voor iedereen die mijn pad gekruist heeft. Lang, kort, intens of oppervlakkig. Iedereen was voor mij een spiegel en leermeester.

Alleen liefde is de waarheid en deze resoneert van binnen, voel die resonantie en je leeft vanuit je hart.

Mijn zielen missie is om mensen te inspireren in gezondheid en geluk. Om kennis en wijsheid over te brengen en mijn eigen verhalen te delen. Om volledig mens te zijn en je persoonlijkheid ten dienst te brengen aan je hart, je ziel. 

Je wens is vrij te zijn. Vrij van de last, vrij van de pijn, vrij van de verantwoordelijkheid, vrij van energie die niet van jou is. Je wilt gezond, gelukkig, blij, vitaal, creatief en gepassioneerd zijn. Je wilt voelen dat je geliefd bent en je wilt liefhebben.  Ik wil je daarbij graag begeleiden.

 

 

Terug naar Maneesha

Kies liefde en je wereld zal veranderen. Kies zachtheid en open jezelf in kwetsbaarheid. Kies voor samen en verbinding en ervaar geluk. Kies voor geluk en weet, geluk en liefde leeft en woont in jezelf.