Terug naar Soul station

Soul Station biedt Soul Retreates aan op een warme rustige liefdevolle plek.
De luxe privé villa is omringt door natuur, de bergen en uitzicht op de zee. De groepen zijn klein en er is veel aandacht en professionele begeleiding. Er is ruimte voor je vragen, je verhalen en diepgaande processen. De energie en betrokkenheid zorgen er voor dat je snel bij je kern komt en de antwoorden op je vragen voelt.

De retreates zijn een oase voor je lichaam, ziel en geest. Je ervaart de eenheid in jezelf door de magie van de plek en heel gemakkelijk laat je alle zorgen los. Je wordt gevoed met yoga, groepsgesprekken, bergwandelingen, de zee en een plantaardige keuken. Elke dag vers bereid met lokale streek producten en groente, fruit en kruiden mede uit eigen tuin. Door zo puur te eten kom je snel tot rust en kan je ontgiften.

Het is een plek waar je mag ontspannen zowel mentaal, emotioneel en fysiek. Je heelt, verandert, transformeert en we spiegelen jou in je kracht en gevoel.

De retreates zijn een medicijn voor je ziel. Jij staat centraal en jij mag ontspannen.
Moeiteloos stroom je deze dagen mee met gelijkgestemden naar een bestemming binnen in jou waar je opent in plezier, gezondheid, rust, vrede, vrijheid, liefde en vertrouwen

 

 


Terug naar Yoga lessen

Simplicity, Truth, Love - Babaji